Större Bufféer
Större Bufféer
HÄR ETT ETT URVAL OCH DESSA KOMPONERAR VI EFTER ÅRSTID
ITALIANO VEGGIE "MMXXIII"
AUBERGINE OCH KRONÄRTSKOCKA
fikon,örter, rostade pinjenötter, tryffelvingrette, portvin
KARLJOHANSVAMPS VÅRRULLE
tryffelhonung
KRISPIG TOFU
med rattatouille,oliver,gremolata
POTATISSALLAD
bönor och kapris i örtvinegrette
TOMAT OCH BUFFELMOZZARELLA
färsk basilika, olivolja, lagrad balsamico
CESARSALLAD
krutonger och parmesan
SURDEGSBRÖD
FÄRSKOST
tryffel
GROVSKUREN PESTO
soltorkad tomat
sött,före eller efter
Italien "MMXXIII"
ÖRTROSTAD LAMMSADEL
kronärtskocka, rostade pinjenötter och getost/örtmousse, tryffelvingrette, portvin
LAX VONGOLE
musslor, citron, persilja, saffransaioli
POTATISSALLAD
bönor och kapris i örtvinegrette
TOMAT OCH BUFFELMOZZARELLA
Färsk basilika, olivolja, lagrad balsamico
SALLAD
säsongens gröna
VINEGRETTE
färska örter, rostad chili
PIZZA
mini, prosciutto, ruccola, parmesan
PESTO
rökta tomater
BRÖD
bondbröd, grissini
FÄRSKOST
Karl-Johansvamps, tryffel
FRUKT
melons
halvsött efter eller under
TALLEGIO
saffranshonung,
EASYATISK
ASC MÄRKT LAX
Rostat sjögräs, mango, avokado, räkor, laxrom, picklad fänkål
SVENSK OXFILÉ
Lättrökt oxfilé "Korean Style" med sesamrostad zucchini
RULLE
Färsk vårrulle säsongens finstrimlade grönsaker
SOYA
Lime/soya/ingefärsdrerssing
DIP
Mizo/yuzo-dipp
SOBANUDLAR
Sallad med, paksoi, sojabönor, champinjoner, rostad vitlök, ingefära samt Yuzu & chili
BRÖD
3 sorters bröd
OST
Bön-och avokadofärskost
FRUKTFAT
WINTER 2023
PORTVINSGLACERAD RENSADEL
pumpacreme, kantarell,grönkål,lingon
BBQ-RÖKT LAX
citron,rosepeppar,fänkål, dill,honung, rostad kål, limeaioli
JORDÄRTSKOCKA O POTATIS
getost, honung, timjan
SALAD DU JOUR
dagens skörd
TOMATER OCH BÖNOR
balsamico, färska örter, oliver
SKUREN FRUKT
exotic
BRÖD
ekologiskt surdegsbröd
TRYFFELFÄRSKOST